تاریخ : دوشنبه 10 خرداد 1400

جلسه شورای صنفی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه

بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با منتخبین شورای صنفی دانشکده علوم پزشکی مراغه به صورت مجازی جلسه‌ای برگزار کرد.
به گزارش مفدا مراغه، جلسه شورای صنفی دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
در ابتدای جلسه ، مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده  ضمن تبریک به اعضای شورای صنفی دانشجویان بدلیل جلب اعتماد دانشجویان، از آنان به عنوان همکار و همیار مجموعه حوزه دانشجویی نام برده و پیگیری مسائل صنفی و رفاهی دانشجویان را از اولویت های مهم این شورا دانست.
وی در ادامه افزود:  شورای صنفی یک نهاد دانشجویی است که این شورا به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از بطن دانشجویان و با انتخابات قانونی تشکیل می‌شود. ضرورت وجود شورای صنفی در حقیقت به ایجاد تعامل و همفکری بین دانشجویان و مسؤولان و مطالبه خواسته‌های به حق دانشجویان برمی‌گردد و بدون شک وجود تعامل و مشارکت بین شورای صنفی و مسؤولان دانشکده  به مرتفع کردن مشکلات ختم می‌شود.
موسی زاده خاطر نشان کرد: ، شورای صنفی دانشجویان به دلیل ایجاد ارتباط مستقیم و بدون واسطه بین دانشجویان و مسؤولان و به عنوان زبان گویای دانشجویان می‌تواند قدم‌های خیلی مؤثر و سریعی در رفع مشکلات دانشجویان و بهبود شرایط موجود بردارد. البته در به ثمر رسیدن این رسالت مهم همکاری مسؤولان مربوطه با این شورا و تلاش برای حل مشکلات و بها دادن به این شورا از طرف مسؤولان امری مهم و ضروری است که اگر این مهم اتفاق نیافتد فعالیت شورا هم تأثیری نخواهد داشت.
گفتنی است سروش منصوری به عنوان دبیر شورای صنفی دانشکده علوم پزشکی مراغه با رای اعضای شورا انتخاب شد.

• در دوشنبه 10 خرداد 1400