تاریخ : شنبه 9 مرداد 1400

برگزاری جلسه کمیته توانمندسازی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در دانشکده علوم پزشکی مراغه

کمیته توانمند سلزی و ارتقاء اساتید زیر نظر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، در این جلسه تعدادی از اعضای هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه  به بررسی فرم نیازسنجی آموزشی اساتید دانشکده پرداخته و پیشنهادات ایشان جهت تعدیل و تکمیل فرم مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مقرر گردید که پرسشنامه نیازسنجی آموزشی و پیشینه توانمندی اعضای هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه به صورت آنلاین طراحی و در اختیار اساتید  قرار گیرد.  و پس از تجمیع نظرات و تحلیل نتایج، تشکیل مجموعه کارگاه های توانمندسازی اساتید، بر اساس اولویت سنجی انجام شده در دستور کار قرار خواهد گرفت.

مرکز مطالعات و توسعه آموزش آموزش علوم پزشکی دانشکده  در این زمینه طی سال های تاسیس تاکنون تلاش نموده است با برگزاری برنامه ها مختلف آموزشی در این زمینه راهگشای اعضای هیئت علمی در جهت رفع مشکلات و نواقص آموزشی در حوزه های مختلف و نیز آشنایی و توانمند نمودن  اساتید برای ایفای نقش شان به عنوان یک مدرس متخصص در آموزش علوم نظری ، علمی و بالینی متناسب با واقعیات و انتظارات هزاره سوم باشد .
اقدامات انجام گرفته در این کمیته تاکنون مشتمل بر برگزاری کارگاه های متعدد آموزشی ، انتشار دوره ای بولتن مرکز مطالعات ، جلب همکاری اعضای هیئت علمی در کمیته ها و به ویژه در برگزاری کارگاه ها، حمایت از اساتید جهت شرکت در سمینارها و همایش ها، تدارک تیم های آموزشی و اعزام اساتید در دوره های مختلف آموزشی پزشکی بوده است که توسط واحدهای ستادی معاونت آموزشی وزارتخانه یا سایر دانشگاه ها برگزار شده اند.
  • در شنبه 9 مرداد 1400