تاریخ : يکشنبه 9 اسفند 1394

تیم فوتسال دانشجویی دانشکده در مسابقات فوتسال جام دهه فجر دانشگاههای علوم پزشکی کشور شرکت کرد

به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، تیم فوتسال دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در سومین دوره مسابقات فوتسال جام دهه فجر دانشگاههای علوم پزشکی کشور که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران و در مجتمع فرهنگی خزر آباد ساری برگزار شد، شرکت کرد.

گفتنی است در این دوره از مسابقات چهل و چهار تیم از دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور حضور داشتند و به رقابت پرداختند.

به نقل از پایگاه خبری - اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، و به گفته دکتر نژاد جواد، مدیر کل دانشجویی وزارت، این مسابقات با هدف گسترش دامنه فعالیتهای ورزشی در بین دانشجویان و همگانی کردن آن برگزار میگردد.