تاریخ : شنبه 16 مرداد 1400

تصویب رشته جدید تحصیلی برای دانشکده علوم پزشکی مراغه؛

موافقت شورای گسترش آموزش عالی با ایجاد رشته تحصیلی جدید در دانشکده علوم پزشکی مراغه

با تصویب شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی، دانشکده علوم پزشکی مراغه از مهر ماه۱۴۰۰ در رشته مدیریت خدمات بهداشتی، درمانی دانشجو می پذیرد.
به گزارش مفدا مراغه،دکتر اصغر تنومند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت:به درخواست و پیگیری های متعدد بعمل آمده و به استناد رای صادره در دویست و هشتاد و سومین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی ،با راه‌اندازی رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی، در مقطع کارشناسی پیوسته در دانشکده علوم پزشکی مراغه با ظرفیت ۲۰ نفر موافقت شد.
وی گفت: در راستای دستیابی به این هدف ، دانشکده علوم پزشکی مراغه از سال ۱۳۹۸ اقدامات لازم برای هموار کردن  تصویب این رشته در این دانشکده و جذب نیروی انسانی در این خصوص کرده است و بر همین اساس تعداد ۱۱ نفر هیات علمی تمام وقت، برای این منظور جذب شده است.
دکتر تنومند خاطر نشان کرد: با پذیرش دانشجو در این  رشته، تعداد رشته های دانشکده به ۱۱ رشته خواهد رسید که نشانگر حرکت دانشکده به سمت تبدیل شدن به یک مرکز قابل اعتماد برای تربیت نیروی کار متخصص حوزه های بهداشتی و درمانی است.
 در حال حاضر دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه ۵۷ عضو هیات علمی و حدود ۸۰۰  دانشجو در ۱۰ رشته دانشگاهی دارد.
گفتنی است در سال جاری دانشکده علوم پزشکی مراغه علاوه بر رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی، از مهر ۱۴۰۰ در رشته مهندسی بهداشت محیط نیز جذب دانشجو خواهد داشت.
  • در شنبه 16 مرداد 1400