تاریخ : يکشنبه 7 شهريور 1400

عملکرد مناسب دانشکده علوم پزشکی مراغه در اولین دوره رتبه بندی جامع علمی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی (رعد ۱۴۰۰)

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: اولین دوره رتبه بندی جامع علمی دانشگاه های سراسر کشور با عنوان "رعد" برگزار و دانشکده علوم پزشکی مراغه توانست در بعد سرآمدی و مرجعیت ، ماموریت گرایی رتبه نخست و در ارزیابی علمی، آموزشی،فرهنگی و دانشجویی رتبه دوم را کسب کند.
 به گزارش مفدا مراغه، دکتر اصغر تنومند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: این رتبه بندی با مشارکت و همکاری سه معاونت فرهنگی - دانشجویی، آموزشی و تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی در سطح کشور برگزار شد و دانشکده علوم پزشکی مراغه در وجوه ماموریت گرایی ، سرآمدی و مرجعیت  توانست رتبه اول را کسب کرد. همچنین در جمع بندی کلیه شاخص های  دانشکده علوم پزشکی مراغه در بین دانشکده های هم تراز رتبه دوم را کسب کرد.
وی افزود: در این رتبه بندی تلاش شده تا با دیدگاه های تلفیقی نسبت به فعالیت دانشگاه ها، علاوه بر تجمیع رتبه بندی های آموزشی و پژوهشی، برای اولین بار ارتقاء کیفی فعالیت های حوزه فرهنگی-دانشجویی نیز مد نظر قرار گیرد چرا که امروزه با ظهور دانشگاه‌های نسل جدید، دانشگاه‌ها علاوه بر اهتمام و رقابت برای کسب جایگاه‌های کیفی در آموزش و پژوهش و فناوری، تلاش می‌کنند بامعرفی و ارائه کیفیت بالایی از فرهنگ دانشگاهی، رضایت دانشجویان و دانشگاهیان را نیز تضمین کنند.

دکتر علی سلیمانی معاون آموزش،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این راستا گفت:   یکی از اهداف اصلی انجام رتبه‌بندی، بهبود و ارتقای عملکردها، رفع نقاط ضعف و ایجاد انگیزه برای بهبود عملکرد و توسعه همکاری‌های منطقه‌ای، ملی و بین‌المللی است.
دکتر علی سلیمانی  در پایان از زحمات و تلاش های همکاران  معاونت آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه تشکر کرد.

• در يکشنبه 7 شهريور 1400
  • در سه شنبه 9 شهريور 1400