تاریخ : يکشنبه 21 شهريور 1400

توسط بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه؛

حضور جهادگران بسیجی دانشکده علوم پزشکی مراغه در مناطق کمتر برخوردار شهرستان مراغه

اردوی جهادی درمانی توسط بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در مناطق کمتر برخوردار و روستاهای محروم بخش خداجو برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه، گروه جهادگران و بسیجیان دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبداالله الحسین (ع) به بیش از ۱۰۰ نفر خدمات بهداشتی ، درمانی و فرهنگی ارائه نمودند.
این اردوی جهادی با مشارکت دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار و خدماتی پزشکی و سلامت به مردم مناطق محروم و کمتر برخوردار ارائه شد.
ویزیت پزشکی و داروی رایگان، پایش فشار خون و قند خون، ویزیت و خدمات دندان پزشکی رایگان از جمله خدمات ارائه شده در این اردوی جهادی درمانی بود.
بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این اردوی جهادی مشارکت فعالی داشته و در ارائه خدمات درمانی به متقاضیان، فعالیت کردند.

• در يکشنبه 21 شهريور 1400