تاریخ : يکشنبه 21 شهريور 1400

برگزاری ژورنال کلاب در دانشکده علوم پزشکی مراغه

ژورنال کلاب با موضوع " بررسی، آنالیز و مقایسه‌ی پارامترهای مهم آزمایشگاهی در فیلدهای مختلف هماتولوژی، بیوشیمی، انعقاد و ایمنولوژی در بیماران مبتلا به covid-۱۹ با وضعیت‌های بالینی ملایم، شدید و حاد در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، مقاله و موضوع مورد بحث در مورد  " بررسی، آنالیز و مقایسه‌ی پارامترهای مهم آزمایشگاهی در فیلدهای مختلف هماتولوژی، بیوشیمی، انعقاد و ایمنولوژی در بیماران مبتلا به covid-۱۹ با وضعیت‌های بالینی ملایم، شدید و حاد بود.
با این شرح که ۳۳ پارامتر مهم آزمایشگاهی در ۳۳۷۷ بیمار مبتلا به covid-۱۹ با علائم بالینی ملایم، شدید و حاد مقایسه و ارزیابی شده بود تا شاید بتوان با استفاده از این پارامترهای آزمایشگاهی به عنوان اندکس‌های پیش‌بینی کننده‌ی [predictor factors] وضعیت بالینی بیماران مبتلا به covid-۱۹ استفاده کرد.
جلسه‌ی حدود ۲ ساعته‌ی ژورنال کلاب با بیان مقدمه‌ای از cobid-۱۹ و بیماری کرونا آغاز شده و سپس با بیان روش مطالعه و جمع آوری نتایج ادامه داشته و سرانجام با بحث درمورد موضوع مقاله و اقدامات انجام شده و نتایج بدست آمده به پایان رسید.
گفتنی است این ژورنال کلاب توسط دکتر رضا شیری عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه ارائه شد.
  • در يکشنبه 21 شهريور 1400