تاریخ : سه شنبه 30 شهريور 1400

به همت انجمن علوم تغذیه دانشکده علوم پزشکی مراغه؛

مدرسه تابستانه در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

مدرسه تابستانه توسط انجمن علمی علوم تغذیه دانشکده علوم پزشکی مراغه به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه مدرسه تابستانه شیوه ای مشارکتی و خودجوش برای تبادل دانش و اطلاعات عمومی و تخصصی همراه با تجربه زندگی علمی و کار گروهی دانشجویی است. از آنجا که دوران رسمی تحصیل با محدودیت زمانی، تکالیف درسی، و دغدغه آزمون و امتحان، کمتر زمینه پرداختن به علائق شخصی دانشجویان در یک زمینه تخصصی را ایجاد میکند، مدرسه های تابستانی در زمان فراغت دانشجویان فرصت خوبی برای پرداختن به موضوعات جدید علمی و کسب مهارت و تجربه در حیطه های تخصصی هستند.

از زمان شروع پاندمی کووید ۱۹ و عدم حضور دانشجویان در دانشکده و الزام به برگزاری مجازی برنامه‌ها باعث شده است که تشکلهای دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه فعالیت خود را متوقف نکنند و در زمان فراغت دانشجویان برنامه‌های کاربردی متنوعی به صورت مجازی برگزار کنند، که مدرسه تابستانه یکی از این برنامه‌ها است .

در مدرسه تابستانه کارگاه‌های مجازی متنوعی با حضور اساتید برجسته کشوری از جمله کارگاه پروپوزال نویسی ، مقاله نویسی ، اندنوت، مدرسه آمار ، رژیم نویسی در اکسل ، رژیم در ورزشکاران و فارماکولوژی برگزار شد.

کلیپ معرفی مدرسه تابستانه

• در سه شنبه 30 شهريور 1400