تاریخ : سه شنبه 30 شهريور 1400

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه خبرداد:

ثبت نام ۱۴۶ نفر از دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه در پویش "مجاهدین واکسیناسیون"

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: با توجه به نیاز مبرم کادر درمانی جهت تسهیل در امر واکسیناسیون کووید ۱۹ و راه‌اندازی سامانه جهت ثبت نام دانشجویان داوطلب همکاری با عنوان مجاهدین واکسیناسیون، تاکنون ۱۴۶ نفر از دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه به این پویش پیوستند.

به گزارش مفدا مراغه ، در رابطه با راه‌اندازی پویش مجاهدین واکسیناسیون و آمار ثبت نام دانشجویان دانشکده  علوم پزشکی مراغه در این پویش، اظهار کرد :  دانشجویان دانشکده  علوم پزشکی در قالب تشکل‌های سیاسی، کانون‌های فرهنگی، انجمن‌های علمی، شوراهای صنفی و همتایاران سلامت با این پویش همراهی کرده‌اند.  این پویش به منظور مشارکت و یاری در امر واکسیناسیون عمومی با همکاری معاونت‌های «فرهنگی - دانشجویی» و «بهداشتی» وزارت بهداشت راه‌اندازی شده است .

وی اظهار داشت : دانشجویان داوطلب دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور پرشور خود در این پویش خواهد توانست در این امر خدا پسندانه شرکت کنند و یاریگر کادر پرتلاش بهداشتی و درمانی کشور باشند.

ایشان در ادامه افزود : خوشبختانه دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه از زمان شروع پاندمی کرونا ویروس همیشه در صحنه حضور داشتند و در خدمت رسانی به مردم لحظه‌ای دریغ نکردند و امروز با پیوستن به این پویش نیز یاریگر کادر زحمتکش درمان خواهند بود .

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه  همچنین از  تمامی دانشجویان داوطلب این دانشکده خواست در پویش «مجاهدین واکسیناسیون» ثبت نام نمایند.

لینک ثبت نام جهت همکاری در واکسیناسیون: https://kanoonf.behdasht.gov.ir/vaccine

• در سه شنبه 30 شهريور 1400