تاریخ : يکشنبه 4 مهر 1400

قابل توجه پذیرفته‌شدگان آزمون سراسری سال 1400

قابل توجه پذیرفته‌شدگان سال 1400 در خصوص امکان ارائه الکترونیکی کارنامه و سوابق تحصیلی
به اطلاع پذیرفته‌شدگان سال 1400 می‌رساند امکان ارائه الکترونیکی کارنامه و سوابق تحصیلی از طریق آدرس الکترونیکی emt.medu.ir  از تاریخ 1400/07/03  به شرح زیر مقدرو مییباشد:
  • پذیرفته شدگان با مراجعه به سامانه مذکور و مشخص نمودن نظام آموزشی، با انتخاب گزینه "سوابق فارغ‌التحصیلی"، ارسال کارنامه فارغ‌التحصیلی و گواهی محل‌های تحصیل دوره دوم متوسطه، به دانشگاه محل پذیرش خود را درخواست نمایند، که پس از کامل شدن فرآیند درخواست، کد پیگیری در اختیار ایشان قرار خواهد گرفت و با ارائه این کد به دانشگاه محل پذیرش، مدارک درخواست شده توسط دانشگاه مذکور قابل دریافت می‌باشد.
  • برای فارغ‌التحصیلان شهریور سال 1395 و بعد از آن، نیازی به مراجعه حضوری به مدارس و مناطق آموزش و پرورش محل تحصیل خود نمی‌باشد.
  • فارغ‌التحصیلان خرداد سال 1395 و قبل از آن، با کد پیگیری صادر شده از سامانه فوق، به همراه مدارک تحصیلی که توسط سازمان سنجش آموزش کشور برای ثبت نام در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی اعلام می‌شود، به ادارات آموزش و پرورش محل فارغ‌التحصیلی خود  مراجعه نموده، تا مسئول سنجش آموزش و پرورش منطقه، پس از بررسی و تایید، مدارک تحصیلی را اسکن و در سامانه بارگذاری نماید.
  • علاوه بر موارد فوق ارائه  تاییدیه تحصیلی ( از طریق آدرس الکترونیکی emt.medu.ir و اصل مدرک دیپلم  به دانشگاه و موسسه آموزش عالی ضروری میباشد.

• در يکشنبه 4 مهر 1400
  • توسط معاونت آموزشی