تاریخ : يکشنبه 11 مهر 1400

اردوی سیاحتی و تفریحی خانوادگی ویژه پرسنل دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت هفته دفاع مقدس

اردوی سیاحتی و تفریحی خانوادگی به مناسبت هفته دفاع مقدس با همکاری کانون ورزش در ارتفاعات اطراف مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، امور تربیت بدنی دانشکده علوم پزشکی مراغه همزمان با هفته گرامیداشت دفاع مقدس و با هدف توسعه و گسترش ورزش همگانی، برنامه کوهپیمایی به غار هامپوئیل ، از کوه های اطراف مراغه  را برگزار کرد و در آن کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه خانواده خود  به این ارتفاعات صعود کردند.
کوهپیمایی غار هامپوئیل فرصتی بود تا در کنار ورزش و تربیت بدنی، یادی از شهداء، رزمندگان و ایثارگران دفاع مقدس  نمائیم چرا که آرامش و امنیت امروز کشور را به معنای واقعی کلمه، مدیون حضور و جانفشانی این عزیزان در جبهه های نبرد می دانیم.
همایش کوه پیمایی غار هامپوئیل با هدف گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس با حضور مسئولان و کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه  برگزار شد.
  • در يکشنبه 11 مهر 1400