تاریخ : دوشنبه 19 مهر 1400

جلسه شورای راهبردی طرح تحول و نوآوری در آموزش پزشکی با حضور معاون آموزشی و مسئولان کارگروه های تخصصی این طرح برگزار شد

در این نشست ضمن مرور مجدد هریک از اقدامات و محورهای بسته های طرح تحول در دانشکده علوم پزشکی مراغه، مسئولان کارگروه ها به ارایه گزارش عملکرد دو ماه اخیر خود پرداختند.
به گزارش مفدا مراغه، دکتر سلیمانی معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این نشست ضمن تشکر از همکاری ارزشمند اعضای هیات علمی در اجرای طرح به اهمیت معرفی محورهای طرح تحول به اعضای هیات علمی و کارکنان جهت جلب مشارکت هر چه بیشتر ایشان در اجرایی سازی برنامه تحول در آموزش تاکید نمودند
  دکتر صلواتی مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری در آموزش پزشکی نیز ضمن اشاره به فعالیتهای مشترک بسته های تحول و برنامه عملیاتی یکپارچه این معاونت، ثبت و نگهداری فعالانه تر مستندات اقدامات کارگروه های تخصصی را ضروری دانستند.
 تقویت اقدامات در خصوص اجرای برنامه مرجعیت علمی دانشکده، تشکیل کارگاه های آموزشی اخلاق حرفه ای برای دانشجویان و اعضای هیات علمی، گسترش همکاری های مشترک با سایر دانشگاه های شهرستان، تدوین فرایند ارزشیابی محتواهای آموزشی مجازی و ترکیبی، اجرای اقدامات مربوط به استاندارد سازی آزمونهای علوم پزشکی، تقویت پاسخگویی اجتماعی در آموزش پزشکی، ترجمه کوریکولومهای رشته های تازه تاسیس به انگلیسی و ... از جمله برنامه های دو ماه آینده دبیرخانه طرح تحول و نوآوری در آموزش پزشکی است که به همت مسئولان و اعضای کارگروه های تخصصی دبیرخانه جامه عمل خواهد پوشید.
  • در دوشنبه 19 مهر 1400