تاریخ : سه شنبه 27 مهر 1400

برگزاری کارگاه نیازسنجی آموزشی به میزبانی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه

کارگاه نیازسنجی آموزشی به میزبانی مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه برای اعضای هیات علمی دانشگاه ها و دانشکده های کلان منطقه ٢ آمایشی برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، این کارگاه پذیرای اساتید گرامی از دانشگاه/ دانشکده های علوم پزشکی تبریز، اردبیل، ارومیه ،مراغه و خوی بود و با تدریس  خانم دکتر محبوبه مافی نژاد، عضو هیات علمی و رئیس مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در این کارگاه که به همت کمیته توانمندسازی اساتید مرکز مطالعات و توسعه اموزش تشکیل گردید، در خصوص انواع نیازهای آموزشی در برنامه ریزی، کلیات روشها و تکنیک های نیازسنجی،  تدوین طرح نیازسنجی در برنامه آموزشی، گام های نیازسنجی و ... مطالب ارزشمندی ارایه شد.
  • در سه شنبه 27 مهر 1400