تاریخ : يکشنبه 9 آبان 1400

دانشجویان بهداشت عمومی بخشی از دوره کارآموزی خود را بصورت یک روز در هفته به عنوان مراقب سلامت در مدارس سپری خواهند نمود

دکتر صلواتی مسئول دبیرخانه تحول و نوآوری در آموزش پزشکی و دبیر برنامه شهر سالم مراغه در این جلسه گفت: این طرح در راستای تقویت استانداردهای مدارس مروج سلامت و ارتقای پاسخگویی اجتماعی آموزش پزشکی در تعدادی از مدارس شهرستان اجرایی خواهد شد.
به گزارش مفدا مراغه،  در این جلسه ابتدا دکتر لطیفی مدیر  گروه آموزشی بهداشت عمومی و مسئول کارگروه تخصصی آموزش پاسخگو به اهمیت برگزاری دوره کارآموزی بهداشت مدارس در مدارس سطح شهر و افزایش مسئولیت پذیری اجتماعی در دانشجویان اشاره نمودند.

در ادامه انوریان  مسئول محترم حراست آموزش و پرورش مراغه  نکات لازم را در خصوص ملاحظات حضور دانشجویان در مدارس متذکر گردیدند.
سپس اکرمی آذر کارشناس محترم مسیول سلامت مدارس آموزش و پرورش به نقش محوری مراقبان سلامت در مدارس در بهبود استانداردهای مروج سلامت اشاره کردند
در بخش دوم برنامه، دستورالعمل طرح مدارس مروج سلامت و فرآیندهای مربوطه توسط  سپیده سلطانی؛ مدیر واحد سلامت جوانان، نوجوانان و مدارس دانشکده، تدریس شد و به سوالات و ابهامات دانشجویان پاسخ داده شد.
 طرح "دانشجویان بهداشت عمومی؛ مراقبان سلامت آینده " با همکاری آموزش و پرورش، معاونت آموزشی و معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی  و دبیرخانه برنامه شهر سالم و ایمن مراغه در راستای بهبود استانداردهای سلامت مدارس در ١٥ مدرسه اجرایی می گردد.
  • در يکشنبه 9 آبان 1400