تاریخ : دوشنبه 10 آبان 1400

برگزاری مسابقات ورزشی به مناسبت گرامیداشت هفته تربیت بدنی در دانشکده علوم پزشکی مراغه

به مناسبت هفته تربیت بدنی مسابقات ورزشی با حضور دانشجویان و با همکاری کانون ورزش و انجمن ورزش‌های همگانی در خوابگاه پسران و دختران برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این راستا گفت: واحد  تربیت بدنی دانشکده علومپزشکی مراغه  در راستای اهداف راهبردی در بخش ورزش و تفریحات سالم در جهت گسترش و توسعه ورزش همگانی با تاکید بر افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیت های ورزشی برای تحقق همگانی نمودن ورزش تلاش می کند.
وی گفت :هفته تربیت بدنی فرصت مناسبی بود تا هرچه بیشتر به اهمیت ورزش و لزوم پرداختن به آن برای تامین سلامت جسمانی و روانی دانشجویان پرداخته شود که در همین راستا مسابقات متنوعی در زمینه ورزش های همگانی برگزار شد.
گفتنی است مسابقات مختلفی همچون دارت ، تنیس روی میز ، طناب کشی، شطرنج، فوتبال دستی در خوابگاه دختران و پسران برگزار شد.
  • در دوشنبه 10 آبان 1400