تاریخ : دوشنبه 10 آبان 1400

" سمینار مجازی رعایت حریم خصوصی بیمار و ارتباط با بیمار" در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

سمینار " رعایت حریم خصوصی بیمار و ارتباط با بیمار" ،ویژه دانشجویان رشته پرستاری به صورت مجازی و با تدریس مائده علیزاده عضو هیات علمی گروه پرستاری دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، سمینار" رعایت حریم خصوصی بیمار و ارتباط با بیمار " توسط کارگروه اعتلای ارزش‌های اخلاقی و معنوی و با همکاری کانون اخلاق پزشکی به صورت مجازی و در بستر ادابی کانکت برگزار شد.
این سمینار  با تدریس مائده علیزاده عضو هیات علمی گروه  رشته پرستاری دانشکده علوم پزشکی مراغه به مدت ۳ ساعت و در بستر ادابی کانکت به صورت مجازی ارائه شد .
این سمینار با حضور ۸۰ نفر از دانشجویان رشته پرستاری به صورت مجازی برگزار شد و به شرکت کنندگان در این سمینار گواهی اعطا خواهد شد.
گفتنی است بعد از اتمام سمینار پرسشنامه‌ای تحت عنوان نحوه ارائه استاد و نقاط ضعف و قوت این سمینار توسط دانشجویان تکمیل شد تا نقاط ضعف سمینارهای دورهای آتی بهبود یابد .

• در دوشنبه 10 آبان 1400