تاریخ : يکشنبه 16 آبان 1400

پانزدهمین جشنواره آموزشی دانشگاهی شهید مطهری برگزار می‌شود

پانزدهمین جشنواره آموزشی دانشگاهی شهید مطهری با هدف شناسایی و معرفی فرآیندهای آموزشی مطلوب در سطح دانشکده برگزار می‌شود.
پانزدهمین جشنواره آموزشی دانشگاهی شهید مطهری به منظور قدردانی از اساتید فعال در حوزه آموزش پزشکی و شناسایی و معرفی فرآیندهای آموزشی برتر در سطح دانشگاهی برگزارمی گردد. این جشنواره با ایجاد فضای رقابتی سالم، بستری را جهت نشر فعالیت های توسعه آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی و تبادل تجربیات فراهم می آورد.
مهلت ارسال فرآیندهای آموزشی به دبیرخانه جشنواره شهید مطهری دانشکده حداکثر تا پایان آبان ماه می باشد. آثار ارسالی در سطح دانشکده مورد داوری قرار گرفته و در صورت کسب امتیازات لازم به عنوان فرآیند دانشگاهی مورد پذیرش قرار خواهند گرفت. فرایند برتر در هر یک از حیطه های شش گانه جشنواره به عنوان فرآیند برگزیده به مرحله رقابت کشوری راه خواهد یافت.
لطفا جهت دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص جشنواره، آیین نامه پانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری را مطالعه فرمایید. همچنین آقای دکتر رضا شیری مسئول محترم دبیرخانه جشنواره دانشگاهی نیز آماده پاسخگویی به سوالات شما می باشند. جهت دریافت فرم ها و دستورالعمل اجرایی جشنواره آموزشی شهید مطهری لطفا   به لینکهای زیر مراجعه نمایید:

آیین نامه پانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری

شیوه نامه مدیریت و اجرای فرآیند داوری پانزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری