تاریخ : سه شنبه 18 آبان 1400

حضور فعال و پرشور اعضای هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه درنهمین جشنواره و نمایشگاه بین المللی ربع رشیدی تبریز

دانشکده علوم پزشکی مراغه در نهمین جشنواره و نمایشگاه بین المللی ربع رشیدی تبریز سیزده طرح و ایده فناورانه با قابلیت تجاری سازی در این جشنواره شرکت کرده اند.
به گزارش مفدا مراغه، نهمین نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (رینوتکس ۲۰۲۱ ) با رونمایی از ۱13 طرح از محققین دانشکده علوم پزشکی مراغه در  محل نمایشگاههای بین المللی تبریز در حال برگزاری است.

نهمین دوره نمایشگاه و جشنواره نوآوری و فناوری ربع رشیدی  تا ۲۱ آبان به شکل حضوری - مجازی برگزار می شود،و بیش از ۶۰ رویداد جانبی در حوزه‌های نوآوری و فناوری زمینه‌های کشاورزی، آب، اقتصاد دانش بنیان، محیط زیست، مد، پوشاک و چرم از ویژگی‌های این نمایشگاه است.

۲ فضای فیزیکی در این نمایشگاه تحت عنوان «استیج» برای معرفی طرح ها پیش بینی شده است و بیش از ۲۴ موسسه استانی و خارج استانی در این نمایشگاه حضور دارند.
  • در سه شنبه 18 آبان 1400