تاریخ : سه شنبه 2 آذر 1400

پیام تبریک معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت هفته بسیج

دکتر علی سلیمانی معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه فرا رسیدن روز بسیج، روز عظمت تبلور یافته در انسان پاک باخته را به تمامی بسیجییان آزاده و عاشورا مسلک ایران اسلامی تبریک گفت.
به گزارش مفدا مراغه، متن پیام برا باهم می‌خوانیم:
بسم رب الشهداء و الصدیقین
مردم قدر سردار شهید قاسم سلیمانی را دانستند و این ناشی از اخلاص است؛ این که دلها این جور همه متوجّه میشوند، نشان‌دهنده‌ی این است که یک اخلاص بزرگی در آن مرد وجود داشت، مرد بزرگی بود.
   ”  مقام معظم رهبری ( مدظله العالی)”
هفته بسیج، بزرگداشت جان فشانی هایی است که برای سربلندی و سرافرازی این سرزمین صورت گرفته است، گمان درستی نیست اگر بسیج را حاصل جنگ تحمیلی یا انقلاب اسلامی بدانیم. بسیج، فهم درست، اعتماد، اراده و اخلاص امت اسلامی است که با ظهور اسلام تولد یافته و در ملت های مسلمان رشد کرده است. هوشمندی و تدبیر حضرت امام خمینی (ره) معمار بزرگ انقلاب اسلامی و عدالت خواهی میلیون ها انسان با ایمان، تنها تبلور دوباره بسیج در عصر حاضر بود .
هفته مبارک و فرخنده بسیج فرصت مغتنمی است جهت تجدید پیمان با آرمان های بلند بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و بیعتی دوباره با بزرگ بسیجی دلاور سلف صالح حضرت امام، مقام معظم رهبری که نوای دلنشین و عاشقانه اش را با گوش جان شنیدیم که : "بسیجی باید در وسط میدان باشد تا فضیلت های اصلی انقلاب زنده بماند".
اینجانب به سهم خود ضمن ارج نهادن به زحمات و تلاشهای تمامی بسیجیان جان بر کف در نهادینه نمودن فرهنگ بسیجی، فرا رسیدن هفته بسیج را به خواهران و برادران بسیجی تبریک و تهنیت عرض نموده، توفیق روز افزون همه عزیزان را در راه تحقق اهداف انقلاب اسلامی در ظل توجهات حضرت مهدی صاحب الامر(عج) و رهنمودهای رهبر فرزانه انقلاب اسلامی و فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت ا… العظمی امام خامنه ای از ایزد متعال خواستارم.
دکتر علی سلیمانی معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه
  • در سه شنبه 2 آذر 1400