تاریخ : يکشنبه 14 آذر 1400

برگزیدگان دانشکده علوم پزشکی مراغه در یازدهمین جشنواره سیمرغ معرفی شد

دانشکده علوم پزشکی مراغه موفق به کسب دو رتبه نخست در رشته خوشنویسی شکسته و نستعلیق و رتبه دوم کشوری را در رشته داستان نویسی کسب کرد.

به گزارش مفدا مراغه، دانشکده علوم پزشکی مراغه دو رتبه نخست در رشته خوشنویسی شکسته  و نستعلیق در بخش ملی توسط امیر دانش مراغی و رتبه دوم کشوری در داستان نویسی را محمد رضا دیندار از آن خود کرد.

از مجموع آثار ارسالی دانشکده علوم پزشکی مراغه به یازدهمین جشنواره سیمرغ وزارت بهداشت سه اثر از دانشکده علوم پزشکی مراغه به مرحله نهایی راه یافت که این سه اثر نیز رتبه‌های نخست کشوری را کسب کرد و در این جشنواره نیز خوش درخشید.

گفتنی است این دوره از جشنواره بین المللی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حضور شرکت کنندگانی از ۱۱۶ کشور برگزار شد.

از مجموع ۳۸۸۹۴ اثر ارسالی به این جشنواره ۴۱۴۲ اثر در ‌بخش ‌بین‌الملل، ۱۳۱۵۰ اثر در ‌بخش ‌ملی‌ و ۲۱۶۰۲ اثر ‌در ‌بخش ‌دانشجویان ‌دانشگاه‌های ‌علوم‌ پزشکی بودند.

• در يکشنبه 14 آذر 1400