تاریخ : يکشنبه 14 آذر 1400

همایش آنلاین ویژه والدین دانشجویان جدیدالورود برگزار شد

مشاوره آنلاین ویژه خانواده نو دانشجویان به صورت مجازی توسط مرکز مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ارومیه با همکاری ادارات مشاوره منطقه شمالغرب برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، همایش آنلاین مشاوره ویژه خانواده‌های دانشجویان جدیدالورود با هدف ایجاد فرصت مناسب برای تقویت و تحکیم تعامل مفید و موثر والدین با دانشگاه، آشناسازی والدین با ظرفیت‌های علمی و فرهنگی دانشگاه، آگاهی از برنامه‌های فرهنگی اجتماعی دانشگاه ویژه والدین و ارائه خدمات مشاوره به آن‌ها ترتیب یافت.
حاجیه شیدایی رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این همایش گفت: همان‌طور که تاکنون  خانواده‌ها حامی فرزندانشان در زمینه‌ی قبولی کنکور و رسیدن به جایگاه دانشجویی بودند، از این پس نیز حمایت خود را دریغ نکنند.
ایشان  یکی از شاخصه‌های حمایت‌کردن دانشجویان را ایجاد محیطی امن، با طمأنینه و آرامش برای ادامه تحصیل فرزندان معرفی کرد و توضیح داد: دانشجویان باید احساساس کنند به علم‌اندوزی علاقه‌مند هستند و برای کسب آن از آن‌ها حمایت می‌شود.
وی افزود: متأسفانه به‌دلیل شیوع بیماری کرونا و ناگزیری از برگزاری دوره‌های آموزشی به‌صورت مجازی، کار خانواده‌ها در زمینه‌ی رصد دانشجویان به‌لحاظ مختلف دوچندان است.
وی ادامه داد: همه‌ی ما در مقاطعی نیاز به مشاوره و روان‌درمانی داریم و خوشبختانه در سال‌های اخیر باورهای نادرست درخصوص کسانی‌که به مرکز مشاوره رجوع می‌کنند و برچسب‌زدن به آن‌ها به‌عنوان بیمار روانی  کاهش یافته است.
وی از دیگر وظایف این مرکز را کمک به ارتقای سطح سلامت روان جامعه معرفی کرد و گفت: برای سالم‌ترین افراد هم نیاز به ارتقای سطح سلامت روان هست و ما نیاز به همیاری و همکاری خانواده‌ها در زمینه‌ی شناسایی نیازها و مشکلات دانشجویان و ارتقای سلامت آن‌ها داریم.
  • در يکشنبه 14 آذر 1400