تاریخ : دوشنبه 15 آذر 1400

همایش صراط ویژه اساتید و کارکنان در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

همایش "صراط" با همکاری کانون قرآن و عترت و با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به صورت حضوری برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه، همایش "صراط" با حضور حجت الاسلام حاج آقا خیری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با حضور سید مصطفی حسینی قاری بین الملی و با حضور جمعی از اساتید و کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

دکتر اصغر تنومند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در ابتدای مراسم ضمن خوش آمدگویی به میهمانان این جلسه، به ضرورت نماز در زندگی انسان‌ها اشاره کرد و گفت:  نماز به عنوان نردبان ترقی دینی و اخلاقی انسانها است که اگر جامعه از نماز فاصله بگیرد یقینا دچار لغزش خواهد شد و نماز معیار اصلی سنجش اعمال و تعالی‌بخش روح انسان است، درک نماز باید به گونه ای باشد که انسان با ادای این فریضه الهی از منکرات فاصله بگیرد و اگر از نماز لذت نمی بریم دلیلش آن است که به خوبی آنرا درک نکرده ایم.
در ادامه حجت الاسلام حاج آقا خیری با اشاره به برکات فریضه نماز ،افزود: نماز راهنمای انسان به سوی سعادت و خوشبختی دنیوی و اخروی است.
در ادامه نیز سیدمصطفی حسینی، قاری بین‌المللی کشورمان دبه تلاوت آیاتی از کلام الله مجید پرداخت.

• در دوشنبه 15 آذر 1400
  • در دوشنبه 15 آذر 1400