تاریخ : دوشنبه 15 آذر 1400

توسط بسیج دانشجویی؛

حضور جهادگران بسیجی دانشکده علوم پزشکی مراغه در روستاهای محروم شهرستان مراغه

دانشجویان بسیجی دانشکده علوم پزشکی مراغه اردوی جهادی-فرهنگی در مناطق کمتر برخوردار شهرستان مراغه برگزار کردند.

به گزارش مفدا مراغه، برنامه اردوی جهادی در منطقه بی بضاعت و کمتر برخوردار شهرستان مراغه توسط بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

رضا پرچکانی مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت: در این برنامه یک روزه که در منطقه بی بضاعت شهرستان مراغه انجام شد خدمات پزشکی و درمانی توسط دکتر عابدین فام پزشک عمومی انجام و خدماتی از قبیل سنجش فشار خون و قند خون توسط تیم پرستاری اعزامی انجام شد.

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: مشارکت دانشجویان در امور عام‌المنفعه و فعالیت‌های جهادی منجر به خودسازی معنوی آنان می‌شود و لذا در نظر داریم که این گونه برنامه‌ها را در مناطق و روستاهای محروم افزایش دهیم.

ایشان افزود: حضور در این روستاهای محروم خود یک نوع تمرین برای داشتن سبک زندگی ساده است و امیدواریم با حضور دانشجویان در این مناطق تغییر نگاهی در نسل جدید، نسبت به زندگی ایجاد شود.

شایان ذکر است در این اردوی جهادی علاوه برخدمات پزشکی و درمانی بسته‌های فرهنگی بین دانش‌آموزان توزیع شد.

• در دوشنبه 15 آذر 1400