تاریخ : سه شنبه 16 آذر 1400

معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در پیامی فرا رسیدن ۱۶ آذر روز دانشجو را خدمت دانشجویان تبریک گفت:

دکتر علی سلیمانی معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه طی پیامی فرا رسیدن روز دانشجو را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور مخصوصا مسئولین، مدیران، کارکنان، اساتید و دانشجویی دانشکده تبریک گفت.

در متن پیام آمده است:

((من همه‌ی دانشجویان را به «دانشجویی» به معنای واقعی کلمه - یعنی دنبال علم رفتن - و به فعالیتهای متناسب با دانشجوئی دعوت میکنم؛ چه فعالیتهای اجتماعی، چه فعالیتهای سیاسی.))
حضرت آیت الله خامنه ای
مقام معظم رهبری

16 آذر که بیانگر پایداری و استقامت دانشجویان مسلمان، مومن و انقلابی در برابر نظام سلطه است، یاد آور شجاعت و رشادت دانشجویانی است که خود را در برابر تیرهای استعماری دشمنان قرار داده و فریادهای آزادی خواهانه، استقلال طلبی و ضد استکباری ملت ایران را به گوش جهانیان رساندند.

روز دانشجو، روز تأکید بر اهمیت علم آموزی و حقیقت جویی، روز تأکید بر لزوم تقویت ایمان و اهمیت افزایش بصیرت سیاسی و معرفت دینی است.

با گذشت بیش از چهار دهه از عمر با برکت نظام اسلامی، دانشجویان انقلابی کشورمان، آگاهانه و با الهام از سیره حضرت امام خمینی(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)، توانسته اند در برابر تهاجمات دشمن در عرصه های مختلف مقاومت کرده و چشم بیداری برای آزادی خواهان و ملت های مستضعف در تمام دنیا باشند.

اینجانب ضمن تبریک این روز تاریخی به جامعه علمی و دانشگاهی کشور مخصوصا مسئولین، مدیران ،اساتید و تمامی دانشجویان عزیز این مرز و بوم بالاخص دانشجویان فرهیخته دانشکده علوم پزشکی مراغه از خداوند متعال توفیق و سربلندی این عزیزان  را مسئلت  دارم امیدوارم دانشجویان ما در صحنه های علمی و فرهنگی امروز که نیازمند بصیرت و درک از واقعیات و ایفای وظیفه خطیر دانشجویی است همیشه موفق و پیروز باشند.

دکتر علی سلیمانی معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه

• در سه شنبه 16 آذر 1400