تاریخ : يکشنبه 21 آذر 1400

فراخوان جذب شورای مرکزی کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی

کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در نظر دارد ازمیان دانشجویان مستعد و علاقه مند اقدام به جذب اعضای شورای مرکزی برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ نماید
کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در نظر دارد در راستای اجرای هرچه بهتر رسالت خود، مبنی بر ترویج و گسترش پژوهش و پژوهشگری، ازمیان دانشجویان مستعد و علاقه مند اقدام به جذب اعضای شورای مرکزی برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ نماید.
از تمام دانشجویان واجد شرایط دعوت میشود نسبت به تکمیل فرم فراخوان و ارائه مدارک اقدام فرمایند.
شرایط اعلام کاندیداتوری جهت عضویت در شورای مرکزی کمیته تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی مراغه:
۱) دانشجوی در حال تحصیل دانشکده علوم پزشکی مراغه باشد
۲) یک سال از تحصیل باقی مانده باشد
۳) سابقه کارهای پژوهشی و اجرایی داشته باشد
دانشجویان متقاضی رزومه خود را تا تاریخ ۲۳ آذرماه به آدرس ایمیل mrgums.src@gmail.com ارسال نمایند.
اسامی افراد واجد شرایط جهت شرکت در انتخابات متعاقبا اعلام خواهد شد.
انتخابات شورای مرکزی به صورت مجازی خواهد بود و از میان افراد واجد شرایط ۶ نفر به عنوان عضو شورای مرکزی انتخاب خواهند شد.
در صورت داشتن هر گونه سوال با آیدی
@Src2019
تماس بگیرید
@mrgums
لازم به ذکر است در راستای رعایت تنوع حضور دانشحویان از رشته های مختلف از هر رشته دو نفر که رزومه بهتری داشته باشند معرفی خواهند شد.
دانشجویانی که مقاله پژوهشی منتج از طرح پژوهشی مصوب کمیته تحقیقات دانشکده علوم پزشکی مراغه داشته باشند بدون محدودیت رشته می توانند در لیست افراد نهایی قرار بگیرند.
  • در يکشنبه 21 آذر 1400
  • توسط معاونت آموزشی