تاریخ : دوشنبه 6 دي 1400

توسط بسیج دانشجویی؛

برگزاری اردوی جهادی بهداشتی و درمانی در منطقه کمتر برخوردار شهرستان مراغه

به منظور ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان به ساکنان مناطق محروم عشرت آباد به مناسبت شب یلدا اردوی جهادی یک روزه به همت بسیج جامعه پزشکی و بسیج دانشجویی برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه، در این اردوی جهادی که یک نفر  پزشک عمومی به همراه متخصص زنان   تعداد ۶۰  نفر از اهالی این منطقه به طور رایگان از خدمات بهداشتی و درمانی در زمینه‌های مختلف بهره‌مند شدند.
بهزاد موسی زاده مدیر فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در حاشیه این اردوی جهادی در گفتگو با مفدا مراغه  گفت: اهمیت اردوهای جهادی در بُعد اول و ظاهر آن، خدمت‌رسانی به مردم مناطق محروم است، اما بعد دوم اهمیت اردوهای جهادی و اصل موضوع این است که اردوهای جهادی فرصتی برای خودسازی است و ما در این اردوها سعی می‌کنیم تمرین “بنده خوب خدا بودن” کنیم.

در این اردوی جهادی علاوه بر ویزیت رایگان توسط پزشکان مراقبت و اقداماتی از قبیل پایش عمومی شاخص های قند خون، فشار خون و تب سنجی،  توزیع بروشور های آموزشی در ارتباط با بیماری های مختلف توسط تیم دانشجویان انجام شد.
شایان ذکر است در این اردوی جهادی علاوه بر خدمات بهداشتی و درمانی ، بسته‌های فرهنگی و خوراکی به مناسبت شب یلدا در بین کودکان و خانواده توزیع شد.

• در دوشنبه 6 دي 1400