تاریخ : شنبه 2 بهمن 1400

پیام تبریک معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت روز زن

دکتر علی سلیمانی معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در پیامی میلاد فرخنده دخت نبی اکرم (ص) حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن و روز مادر را تبریک گفت.
بسم‌الله الرحمن الرحیم‏
چون فاطمه مظهر خدای یکتاست
انوار خدا ز روی زهرا پیداست
همتای علی، در دو جهان بی همتاست
زهراست محمد و محمد زهراست
روز زن سالروز ولادت گوهر تابناکی است که به فرمایش حضرت امام خمینی (قدس سره)؛ افتخار خاندان وحی و خورشیدی است بر تارک اسلام عزیز می‌درخشد، زنی که عالم به او افتخار دارد و اگر روزی باید " روز زن "باشد، چه روزی والاتر و افتخارآمیزتر از روز ولادت باسعادت فاطمه‌ی زهرا علیهماالسلام.
این روز خجسته را خدمت تمامی ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت به‌ویژه بانوان شاغل در دانشکده علوم پزشکی مراغه   که نقش بی‌بدیلشان در ارائه خدمات باکیفیت، ارتقای و پیشرفت دانشگاه همواره شایسته تقدیر است. تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
بی‌تردید انتخاب میلاد حضرت فاطمه (س) به‌عنوان روز زن، تکریم و بزرگداشت و احترام نسبت به زن و مادر است. بزرگداشتی افتخارآمیزومسئولیت آفرین و نیز فرصتی است که در این " آینه خدای نما " بنگریم و " فاطمی شدن " را به مجاهدت طلب کنیم و بااخلاق بهشتی دختر پیامبر(ص) شبیه‌تر گردیم.

اینجانب میلاد فرخنده و با سعادت اسوه تمام عیار مکارم و قله رفیع فضائل صدیقه کبری ، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) هفته ی بزرگداشت مقام زن و روز مادر را به همه مادران و بانوان دانشگاهی اعم از اساتید ،کارمندان و دانشجویان تبریک و تهنیت می گوئیم امیدوارم که  همه توفیق بهره گیری از زلال معنویت حضرت صدیقه (س) را بدست آوریم و محیط دانشگاه و محیط جامعه از عطر  وجود آن بی بدیل خلقت معطر  گردد.
دکتر علی سلیمانی معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه

• در شنبه 2 بهمن 1400