تاریخ : دوشنبه 18 بهمن 1400

انتصاب دکتر احسان مقدس کیا به عنوان عضو هيأت تحريريه (Editorial Board) مجله ISI "International Journal of Dairy Technology "

انتصاب دکتر احسان مقدس کیا استاديار گروه تغذیه و صنایع غذایی دانشکده علوم پزشکی مراغه به عنوان عضو هيأت تحريريه (Editorial Board) مجله ISI "International Journal of Dairy Technology "
  به گزارش روابط عمومي معاونت آموزشی و پژوهشی، دکتر احسان مقدس کیا استاديار گروه تغذیه و صنایع غذایی دانشکده علوم پزشکی مراغه به عنوان عضو هيأت تحريريه (Editorial Board) مجله ISI "International Journal of Dairy Technology" متعلق به انتشاراتWiley   انتخاب گرديده است. شایان ذکر است این مجله دارای IF=4.37 بوده و جزو مقالات Q1 در حوزه علوم و صنایع غذایی مرجع دادگان اسکوپوس به شمار میرود. روابط عمومي دانشکده با تبريک اين موفقيت خدمت ایشان، موفقيت بيشتر وی را در پيشبرد اهداف عالي دانشکده آرزومند است.
لينک معرفي اعضاي هيات تحريريه مجله

• در دوشنبه 18 بهمن 1400