تاریخ : دوشنبه 16 اسفند 1400

مراسم معارفه مسئول بسیج کارکنان معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی مراغه

این آیین که با حضور سرهنگ اقتصادی مسئول بسیج کارکنان ادارات شهرستان مراغه ، معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی و جمعی از کارکنان برگزار شد. طی حکمی از طرف سپاه ناحیه شهرستان مراغه دکتر واحدی عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه به عنوان مسئول بسیج کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه منصوب گردید.
به گزارش مفدا مراغه،  این آیین  که با حضور  سرهنگ اقتصادی مسئول بسیج کارکنان ادارات شهرستان مراغه ، معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی و جمعی از کارکنان برگزار شد.

سرهنگ اقتصادی مسئول بسیج کارکنان ادارات شهرستان مراغه در حاشیه برگزاری این آیین گفت:یکی از مؤلفه‌های بسیجیان خدمت صادقانه به مردم است که این مؤلفه جزو مضامین نظام جمهوری اسلامی است و اگر کسی خلاف این مسئله عمل کرد، نه تنها بسیجی نیست بلکه خائن است.
وی گفت: واقیعت امر این است که فریضه ظهور حضرت مهدی عج الله توسط بسیجیان محقق خواهد شد زیرا بسیج برگرفته از آیات قرآن و جزو دستورات الهی است که ایشان  به آیه ۲۴ سوره ابراهیم اشاره کرد و گفت: خداوند متعال میفرماید: " أَلَمْ تَرَ کَیْفَ ضَرَبَ اللَّهُ مَثَلًا کَلِمَةً طَیِّبَةً کَشَجَرَةٍ طَیِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِی السَّمَاءِ"  که این آیه بیانگر صریح و کامل بسیجیان در قرآن کریم است.
وی در ادامه افزود: امروز بسیج سه کارکرد اساسی را در بر گرفته است که این کارکرد محور فعالیت بسیج محسوب می‌شود اگر این کارکردها محقق شود تبدیل به دانایی می‌شود. اولین کارکرد اصلی بسیج ،حراست از اصل انقلاب و ماهیت انقلاب است که اساس ماهیت انقلاب را، انقلاب تربیتی تشکیل می‌دهد.
در ادامه دکتر علی سلیمانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه  ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و تبریک روز پاسدار گفت: امیدواریم این انتصاب باعث برداشتن  گام‌های مفید در جهت انجام وظایف مهم انقلاب اسلامی باشد. که وظیفه همه ما انسان‌ها ادامه دادن راه بسیج  و تربیت دانشجویان بسیجی انقلابی است.

• در دوشنبه 16 اسفند 1400