تاریخ : دوشنبه 23 اسفند 1400

اعزام ۳۰ نفر از دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه به اردوی معنوی راهیان نور

دانشجویان دختر و پسر دانشکده علوم پزشکی مراغه از مناطق عملیاتی و یادمان‌های شهدا دیدار کردند.
به گزارش مفدا مراغه، دو گروه از دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه به صورت مجزا ، به مناطق عملیاتی و یادمان‌های شهدا اعزام شدند .دکتر علی سلیمانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت: برگزار کردن چنین برنامه هایی در راستای ترویج و پاسداشت آرمان های امام راحل و شهدا از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی افزود : بعد از نزدیک به دو سال وقفه در اعزام دانشجویان به اردوی راهیان نور امسال شاهد اعزام دانشجویان به این سفر معنوی بودیم و به لطف الهی با استقبال خوب دانشجویان نیز روبرو شد.
وی در ادامه  اظهار داشت: با همکاری بسیج دانشجویی  دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه دو گروه از دانشجویان به صورت مجزا ،به مدت ۵ روز از مناطق عملیاتی دافاع مقدس بازدید نمودند.
گفتنی ست این اردوها با رعایت کامل شیوه نامه های بهداشتی برگزار شد و شرط اعزام دانشجویان علاقمند به اردوهای راهیان نور دریافت هر سه دوز واکسن می باشد.
  • در دوشنبه 23 اسفند 1400