تاریخ : جمعه 27 اسفند 1400

پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسب فرا رسیدن نیمه شعبان و ولادت امام زمان (عج)

دکتر علی سلیمانی معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در پیامی فرا رسیدن نیمه شعبان و ولادت امام زمان عجل الله را تبریک گفت.
به گزارش مفدا مراغه، متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
(اللهم عجل لِولیکَ الفَرَج)
شعبان، ماه رسول خدا (ص)، ماه آماده‌سازی روح برای وارد شدن به ضیافت الهی رمضان و فرصتی برای قرب الهی و جلب محبت خدا و رسولش است. ازجمله برکات این ماه مبارک، ولادت با سعادت حضرت صاحب عصر امام زمان (عج) در این ماه می باشد که باعث مزید شرافت آن گردیده است. اینجانب، میلاد مسعود یگانه‌ منجی عالم بشریت‌، حضرت ولی‌عصر(ارواحنا له الفداه) را به همه مسلمین جهان و منتظران ظهور، هم وطنان عزیز، بویژه پرسنل و کادر زحمت کش دانشکده علوم پزشکی مراغه  و مراکز بهداشتی و درمانی ، سربازان گمنام آن حضرت، تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال، تعجیل در فرج مبارک آن حضرت و همچنین توفیق درک محضرش و خدمتگزاری در عصر ظهور ایشان را برای همه محبین و شیعیان اهل بیت (علیهم السلام)مسئلت می نمایم.

دکتر علی سلیمانی
معاون آموزشی پژوهشی و دانشجویی