تاریخ : يکشنبه 28 فروردين 1401

نشست شورای صنفی دانشجویان با رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه

این جلسه که با حضور دکتر اصغر تنومند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه و اعضای هیات رئیسه برگزار شد، مسائل و مشکلات دانشجویان در حوزه‌های آموزشی، صنفی و رفاهی توسط اعضای شورای صنفی دانشکده‌ علوم پزشکی مراغه مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش مفدا مراغه، دکتر اصغر تنومند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه با اشاره به اهمیت و جایگاه شورای صنفی اظهار داشت: سعی کردیم اولین جلسه شورای صنفی دانشکده را با حضور اعضای هیات رئیسه دانشکده برگزار کنیم تا مسئولین  مشکلات و دغدغه‌های دانشجویان را شنیده و برای حل آنها اقدامات لازم را انجام دهند.
وی در ادامه افزود:  شورای صنفی یک نهاد دانشجویی است که این شورا به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از بطن دانشجویان و با انتخابات قانونی تشکیل می‌شود. ضرورت وجود شورای صنفی در حقیقت به ایجاد تعامل و همفکری بین دانشجویان و مسؤولان و مطالبه خواسته‌های به حق دانشجویان برمی‌گردد و بدون شک وجود تعامل و مشارکت بین شورای صنفی و مسؤولان دانشکده  به مرتفع کردن مشکلات ختم می‌شود.
دکتر تنومند در ادامه خاطر نشان کرد:  شورای صنفی دانشجویان به دلیل ایجاد ارتباط مستقیم و بدون واسطه بین دانشجویان و مسؤولان و به عنوان زبان گویای دانشجویان می‌تواند قدم‌های خیلی مؤثر و سریعی در رفع مشکلات دانشجویان و بهبود شرایط موجود بردارد. البته در به ثمر رسیدن این رسالت مهم همکاری مسؤولان مربوطه با این شورا و تلاش برای حل مشکلات و بها دادن به این شورا از طرف مسؤولان امری مهم و ضروری است که اگر این مهم اتفاق نیافتد فعالیت شورا هم تأثیری نخواهد داشت.

• در يکشنبه 28 فروردين 1401