تاریخ : يکشنبه 11 ارديبهشت 1401

پیام تبریک معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت روز کارگر

دکتر علی سلیمانی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در پیامی روز جهانی کارگر را به نیروهای خدماتی شریف، مومن و صبور دانشکده علوم پزشکی مراغه تبریک گفت و از تلاش های این قشر خدوم قدردانی کرد.
به گزارش مفدا مراغه،

متن پیام به شرح ذیل می‌باشد:
امام خمینی (ره):
حیات یک ملت مرهون کار و کارگر است.

بی شک همه پیشرفت های حاصل در مسیر زندگی، نشأت گرفته از رشد و پویایی فکر و گسترش اندیشه ورزی است و در هر جامعه ای که از فرصت اندیشه و بازوی هنرمند کارگران بهتر استفاده شود؛ توسعه و پیشرفت رونقی دو چندان خواهد یافت.
در شرایط حساس کنونی که پویایی تولید و شکوفاسازی اقتصاد ملی درگیر تحریم‌ها و توطئه‌های دشمنان شده، جامعه فهیم کارگری نیز اولویت اساسی کشور محسوب می‌شود و می‌کوشد تا با اراده سترگ و پرامیدتر از همیشه، راه پرافتخار گذشته را ادامه داده و به بهترین شکل نقش خود را در راه تحقق شعار سال و بی‌اثر ساختن تحریم‌های ظالمانه ایفا کند.
در روزهای طاقت شکن و کمرشکن ویروس کرونا نیروهای خدماتی حوزه سلامت دانشکده علوم پزشکی مراغه، شانه به شانه سایر کادر درمان با جوهره درونی و استقامت وثیق و جدیتی کم نظیر و... خدمت خداپسندانه و خالصانه را به منصه ظهور رسانده و هر آینه ایثار و رشادت را با حقیقت گره زدند و این والامقامان با استعانت از تعالیم عترت احمدی، نوای اهل بیت علیهم السلام ثابت کردند که رنج و تعب های جزیل راه خدمت گزاری در برابر عزم پولادین و عشق به تعهد حرفی برای گفتن نخواهد داشت.
اینجانب روز کارگر، این رهروان راستین ارتقا را خدمت جامعه کارگری شهرستان مراغه به خصوص پرسنل حوزه دانشکده علوم پزشکی مراغه، تبریک و تهنیت عرض می نمایم و از آستان اقدس حضرت باری تعالی مزید روز افزون توفیقات، استواری قدوم، صحت و شادکامی را برای تمامی این عزیزان خواهانم، امید است که سنگربانان خاک ریز اقتصاد کشور در برابر استکبار جهانی، تحریم های ظالمانه و محاصره های شدید اقتصادی و ... تسلیم نشده و منزلتی شگرف به قله های شکوه، عزت و عظمت نظام مقدس جمهوری اسلامی ببخشایند.

دکتر علی سلیمانی معاون آموزشی ، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه
  • در يکشنبه 11 ارديبهشت 1401