تاریخ : چهارشنبه 21 ارديبهشت 1401

به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی؛

برگزاری مراسم گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی در دانشکده علوم پزشکی مراغه

مراسم گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی مقارن با زاد روز حکیم جرجانی با حضور اساتید و دانشجویان این رشته در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، مراسم گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی با حضور اساتید گروه علوم آزمایشگاهی و دانشجویان این رشته ، در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
دکتر حلاج زاده مدیر گروه رشته علوم آزمایشگاهی در ابتدای مراسم ضمن تبریک این روز خدمت دانشجویان این رشته گفت : این روز مقارن  با زاد روز حکیم جرجانی در 31 فروردین است ولی امسال با توجه به مصادف شدن با تعطیلات عید فطر ، این جشن به ساعت فرهنگی این هفته موکول گردید.
وی گفت: جایگاه شغلی دانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی محدود به کار در آزمایشگاه‌ها و بیمارستانها نیست بلکه این دانشجویان با یادگیری مهارت های مختلف میتوانند در تهیه تجهیزات آزمایشگاهی، تاسیس شرکت‌های دانش بنیان و ... نیز بسیار موفق باشند.
کادر آزمایشگاهی همواره با ارتقای دانش و مهارت خود در راستای تسهیل روند تشخیص بیماری‌ها و کمک به همنوعان خود گام بر می‌دارند افزود:  برای ارائه بهترین خدمت در نظام سلامت همواره باید علم و تخصص را همراه با تعهد به جامعه ارتقاء داد.
شایان ذکر است در این مراسم برنامه‌های متنوعی از قبیل استند آپ کمدی ، مسابقه ،تئاتر و..بر گزار شد.
  • در چهارشنبه 21 ارديبهشت 1401