تاریخ : شنبه 14 خرداد 1401

به مناسبت سالگرد رحلت رهبر کبیر انقلاب؛

حضرت امام به جهاد تبیین تاکید فراوانی داشت و این را وظیفه عینی هر مسلمانی می‌دانست

مراسم گرامیداشت سالگرد رحلت جانگداز رهبر کبیر انقلاب ،حضرت آیت الله امام خمینی رحمت الله علیه با حضور کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه در امامزاده سید ابراهیم چکان برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، مراسم گرامیداشت سالگرد رحلت امام خمینی رحمت الله علیه با حضور کارکنان و اساتید دانشکده علوم پزشکی مراغه و با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا برزگر مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه شهرستان مراغه در امامزاده سید ابراهیم چکان برگزار شد.
ایشان در حاشیه برگزاری این مراسم گفت: یکی از شاخصه‌هایی که می‌تواند اساس و زیر بنای خصلت‌های امام به شمار آید تکلیف محور بودن ایشان در انجام وظایف مهم و استراتژیک بود.
ایشان در ادامه افزود : همه آنانی که خود را از نزدیکان امام راحل می دانند یا نسبت به ایشان ارادت و محبت دارند باید سعه صدر و نگاه وسیع را از امام راحل الگو بگیرند. زیرا سعه صدر از ویژگی‌های بارز امام خمینی بود .
وی گفت: امام خمینی رحمت الله علیه در برابر مشکلات همچون کوه ایستادگی می‌کردبنابراین این ویژگی باعث شد که در برابر تمامی موانع ایستادگی کند و برای رسیدن به اهداف نظام جمهوری اسلامی جانفشانی کند.
حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا برزگر در ادامه سخنرانی خود در مراسم گرامیداشت سالگرد رحلت رهبر کبیر انقلاب اسلامی گفت: یکی دیگر از ویژگی‌های امام، روحیه‌ی اخلاص و فروتنی وی بود که باعث شد مردم پشتیبان امام باشند که این  عمل باعث پیروزی انقلاب اسلامی و نجات مردم از حکومت طاغوتی شد.
ایشان در پایان به این نکته اشاره کرد وگفت : حضرت امام به جهاد تبیین تاکید فراوانی داشت ایشان این را وظیفه اصلی مسلمانان می‌دانست و تاکید داشت که جهاد تبیین وظیفه عینی هر مسلمانی است و لازم است در این وظیفه کوتاهی نکنیم زیرا امروز دشمن با تهاجم فرهنگی ،فکری و... در تلاش برای سرکوبی انقلاب اسلامی است برای اینکه ما بتوانیم در مقابل این هجمه‌ها دوام بیاوریم باید در مقابل این تهاجم حرکت دسته جمعی داشته باشیم و برای رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی در راه خدا جهاد بکنیم.

• در شنبه 14 خرداد 1401