تاریخ : دوشنبه 16 خرداد 1401

فاطمه حیدری برگزیده دانشگاهی جشنواره دانشجویی نمونه کشوری در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت: توصیه من به دانشجویان این است که در تمام مراحل با یاد خدا کارهای خود را پی گیری کنند، "الا به ذکر الله تطمئن القلوب"
به گزارش مفدا مراغه ، متن مصاحبه را باهم می‌خوانیم:

۱. خودتان را معرفی کنید:
فاطمه حیدری هستم، متولد ۱۳۷۸ شهرستان میانه و در مقطع کارشناسی رشته پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی مراغه در حال تحصیل می‌باشم.
۲. چطور به این رشته علاقمند شدید؟
در دوره دبیرستان در رشته علوم تجربی تحصیل کردم و به رشته های مربوط به مراقبت و درمان علاقمند بودم که در سال ۱۳۹۷ در یکی از این رشته ها(پرستاری) پذیرفته شدم. عمده دلیل من برای این علاقه و انتخاب، کمک به سلامتی مردم در امر درمان بود.
۳. اوقات فراغتتان را چگونه می گذرانید؟
در روزهایی که در بیمارستان شیفت باشم اصولا بعداز شیفت کمی استراحت میکنم و پس از آن به مطالعه و پژوهش می‌پردازم اما در روزهایی که شیفت نباشم و آن روز را به استراحت خودم اختصاص بدم، این اوقات رو با خانواده و دوستان سپری میکنم.
۴. فکر میکردید یک روز دانشجوی نمونه کشوری شوید؟
به طور قطعی فکر نمی‌کردم ولی هدف و تلاشم برای انتخاب شدن بود.
۵. کدام جنبه انتخابتان را به عنوان دانشجوی نمونه کشوری بیشتر دوست دارید؟
این انتخاب موجب روزافزون شدن تلاش های من برای کسب موفقیت های آتی شده است.
۶. شیرین ترین لحظه دوران زندگی و تحصیلتان چه بوده است؟
وقتی که خودم به بیماری کرونا مبتلا بودم و با این حال در اورژانس بیمارستان رفرال کرونا از بیماران مبتلا به کرونا پرستاری می‌کردم، هم لحظات سختی برایم بود و هم به علت احساس خوبی که از کمک به این افراد داشتم این لحظات برای من لحظه های شیرینی بود.
۷. بعد از این چه هدفی دارید؟
ادامه تحصیل در مقاطع عالی.
۸. برای کسی که می خواهد راه شما را برود و دانشجوی نمونه کشوری بشود، با این شرایط و سختی هایی که دارد، چه توصیه ایی دارید؟
توصیه میکنم در همان روزهای اول دوره تحصیلشان در دانشگاه، با اطلاع از آیین نامه دانشجوی نمونه کشوری هدف گذاری کرده و به فعالیت بپردازند و تا رسیدن به هدف بطور مداوم و با توکل بر خداوند متعال تلاش نمایند.
  • در دوشنبه 16 خرداد 1401