تاریخ : يکشنبه 26 تير 1401

پیام تبریک معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت عید غدیر

دکتر علی سلیمانی معاون آموزشی ، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه عید سعید غدیر خم را تبریک گفت.
به گزارش مفدا مراغه،

الحمدلله الذی جعلنا من‌المتمسکین بولایت امیرالمومنین علی ‌بن ‌ابی‌طالب علیه‌السلام.
روز هیجدهم ذی الحجه، روز عید غدیر، عظیمترین اعیاد زمین و آسمان است.واقعه غدیر حادثه ای تاریخی نیست که در کنار دیگر وقایع بدان نگریسته شود. حادثه غدیر حادثه بزرگی است و عید غدیر عیدی بزرگ و از جمله شریفترین اعیاد مسلمانان است.
ما با غدیر زنده‌ایم و از دریای بیکرانه‌ای که در غدیر از فراز دست رسول صلی‌الله علیه و آله بر سرزمین بشریت جاری شد،طراوت و روشنایی می‌گیریم و دست تولّی به دامن خورشید می‌زنیم.
اینجانب فرارسیدن عید الله اکبر،عید بزرگ ولایت،عید سعید غدیر خم و روز اکمال دین و اتمام نعمت الهی بر بندگان را به کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان محترم و عموم ملت مسلمان تبریک و تهنیت عرض نموده،از خداوند منان مسئلت دارم ما را از متمسکین راستین به ولایت امیرالمومنین علی علیه‌السلام محسوب فرماید.
دکتر علی سلیمانی معاون آموزشی ، پژوهشی و دانشجویی
  • در يکشنبه 26 تير 1401