تاریخ : يکشنبه 23 مرداد 1401

مراسم تودیع و معارفه مدیر آموزش و تحقیقات دانشکده علوم پزشکی مراغه

مراسم تودیع و معارفه مدیر آموزش و تحقیقات دانشکده علوم پزشکی مراغه با حضور رئیس دانشکده، اساتید ، کارکنان و اعضای هیات علمی در سالن جلسات معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ، طی حکمی از سوی رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر احسان مقدس کیا به عنوان "سرپرست مدیریت آموزش و تحقیقات" دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشت درمانی مراغه منصوب گردید.
در ابتدای مراسم دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه ضمن تقدیر از زحمات چند ساله دکترحسین زادگان مدیر آموزش و تحقیقات دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: تغییر و تحولات مدیریتی به منزله تزریق خون تازه در کالبد مجموعه دانشکده است باعث پویایی و سرزندگی و شتاب گرفتن امور می شود.
ایشان در ادامه افزود: دانشکده علوم پزشکی مراغه زمانی به دانشگاه تبدیل خواهد شد که همه باهم برای رسیدن به تعالی تلاش کنیم تا بتوانیم در این مسیر موفق شویم.
گفتنی است دکتر مقدس کیا بمدت چهارسال رییس اداره نظارت بر مواد خوراکی ، آشامیدنی و بهداشتی دانشکده‌ علوم پزشکی مراغه بوده، و طی سال های ۹۷ و۹۹ به عنوان پژوهشگر برتر دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزیده شده است.
  • در يکشنبه 23 مرداد 1401