تاریخ : يکشنبه 6 شهريور 1401

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه خبر داد:

اختصاص ۲۰ میلیون ریال وام عتبات به دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه

با توجه به پیگیری‌های دکتر ارجمند، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه طی مزاکرات بعمل آمده با بانک ملی، مبلغ ۲۰ میلیون ریال تسهیلات در قالب وام قرض الحسنه به دانشجویانی که اقدام به ثبت نام پیاده روی اربعین حسینی کرده اند اعطا خواهد شد.
به گزارش مفدا مراغه دکتر ارجمند در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت: با توجه به نزدیک شدن به ایام گرد همایی بزرگ اربعین حسینی و شور و هیجان دانشجویان علاقمند به حضور در این آئین عبادی، سیاسی عظیم، دانشکده علوم پزشکی مراغه روشها و مکانیسم های مختلفی را برای تسهیل گری اعزام دانشجویان به این سفر در نظر گرفته است.
رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه خاطر نشان کرد طی جلسه ای که با مسئولین بانک ملی برگزار شد، مقرر گردید به ۴۰ نفر از دانشجویانی که عازم پیاده روی اربعین حسینی خواهند بود، با معرفی دانشکده علوم پزشکی مراغه مبلغ ۲۰ میلیون ریال وام در قالب قرض الحسنه اعطا شود.
ایشان همچنین گفت: در کنار این تسهیلات، با تصویب شورای فرهنگی دانشکده مبلغ ۱۰ میلیون ریال نیز به عنوان کمک هزینه به صورت بلا عوض به دانشجویانی که عازم این سفر معنوی می شوند، تعلق خواهد گرفت.
دکتر ارجمند در پایان با اشاره به اهمیت و ضرورت حضور در تجمع عظیم پیاده روی اربعین حسینی گفت: زیارت امام حسین (ع) در اربعین از جمله بهترین و نیکوترین اعمال در مذهب و تفکر عقیدتی شیعه محسوب می شود و علاوه بر این سفری برای خودشناسی و کسب معرفت است.
  • در يکشنبه 6 شهريور 1401