تاریخ : شنبه 19 شهريور 1401

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه؛

موافقت شورای گسترش آموزش پزشکی با ایجاد رشته‌های تحصیلی جدید در دانشکده علوم پزشکی مراغه

با تصویب شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی، دانشکده علوم پزشکی مراغه از مهر ماه۱۴۰۱ در رشته کارشناسی ارشد ناپیوسته رشته زیست فناوری پزشکی و فوریت‌های پزشکی پیش بیمارستانی در مقطع کارشناسی پیوسته دانشجو می‌پذیرد.
به گزارش مفدا مراغه،دکتر ارجمند رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت:با درخواست و پیگیری های متعدد بعمل آمده و به استناد رای صادره در دویست و هشتاد و هفتمین جلسه شورای گسترش دانشگاه‌های علوم پزشکی ،با راه‌اندازی رشته زیست فناوری پزشکی در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و رشته فوریت‌های پزشکی پیش بیمارستانی در مقطع کارشناسی پیوسته در دانشکده علوم پزشکی مراغه موافقت شد.
وی خاطر نشان کرد: با پذیرش دانشجو در این رشته، تعداد رشته های دانشکده به ۱۲ رشته خواهد رسید که نشانگر حرکت دانشکده به سمت تبدیل شدن به یک مرکز قابل اعتماد برای تربیت نیروی کار متخصص حوزه های بهداشتی و درمانی است.
در حال حاضر دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه ۵۴ عضو هیات علمی و بالغ بر ۹۰۰ دانشجو در ۱۲ رشته دانشگاهی دارد.
گفتنی است در سال جاری دانشکده علوم پزشکی مراغه علاوه بر رشته کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی پزشکی و کارشناسی فوریت‌های پزشکی، از مهر ۱۴۰۱ در رشته پزشکی عمومی دانشجو پذیرش خواهد داشت.
  • در شنبه 19 شهريور 1401