تاریخ : يکشنبه 20 شهريور 1401

به مناسبت ماه محرم؛

دیدار با خانواده شهدا به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی

بسیج امام رضا دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه مسئولین معاونت آموزشی ، پژوهشی و دانشجویی دانشکده با خانواده معظم شهدا دیدار ، و به مقام والای شهیدان ادای دین کردند.
به گزارش مفدا مراغه، بسیج امام رضا علیه الاسلام و مسئولین دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه مسئولین بسیج ادارات از مادر شهید بایرام امانی هریس دیدار کردند .
در این دیدار حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا رجب زاده در گفتگو با خبرنگار مفدا مراغه گفت: خانواده شهدا افتخار ملت ما هستند و شهید جاودانه ترین و مقدس ترین واژه انقلاب است و مسئولان نیز بایستی در این مسیر، شأن خانواده های معظم شهدا را حفظ نمایند.

وی خاطر نشان کرد: حضور در کنار خانواده شهدا توفیق الهی برای مسئولان و خدمتگزاران نظام است و امروز آرامش حاکم بر جامعه را مدیون قطره قطره‌های خون شهدا هستیم.
وی با تأکید بر اینکه جوانان امروز باید فرهنگ ایثار و مقاومت را زنده نگه دارند، گفت: باید به نسل سوم و چهارم انقلاب بگوییم که اگر آن ایثارگری‌ها و فداکاری‌ها نبود امروز شاهد این عزت و سربلندی نبودیم.
گفتنی است، در پایان این دیدار صمیمی و به نشانه تقدیر از صبوری این مادر بزرگوار با اهداء لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.

• در يکشنبه 20 شهريور 1401
  • در دوشنبه 21 شهريور 1401