تاریخ : يکشنبه 20 شهريور 1401

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۱

ضمن عرض تبریک خدمت پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سالتحصیلی ۱۴۰۱ دانشکده علوم پزشکی مراغه، به اطلاع می رساند دریافت مدارک پذیرفته‌شدگان از مورخ 1401/06/22 لغایت 1401/06/23 بصورت حضوری در محل آموزش دانشکده انجام می‌پذیرد.
ضمن عرض تبریک خدمت پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سالتحصیلی ۱۴۰۱ دانشکده علوم پزشکی مراغه، به اطلاع می رساند دریافت مدارک پذیرفته‌شدگان از مورخ 1401/06/22 لغایت 1401/06/23 از ساعت 8الی 12 بصورت حضوری در محل آموزش دانشکده انجام می‌پذیرد. مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام به شرح زیر میباشد:

الف: مدارک ثبت نام
1- شش قطعه عكس 4*3 تهیه شده در سال جاری
2- اصل و كپی كارت ملی و شناسنامه (تمام صفحات)
3- اصل وكپی دانشنامه كارشناسی و ريز نمرات و يا مدركی كه نشان دهنده فراغت از تحصیل باشد.
   » بديهی است در صورت عدم فراغت از تحصیل تا تاریخ 1401/06/31 مسئولیت عواقب بعدی به عهده دانشجو خواهد بود. در صورت وجود این موارد، از ثبت نام فرد جلوگیری به عمل خواهد آمد.
4- اصل و كپی كارت پايان خدمت يا معافیت دائم يا مداركی كه نشان‌دهنده وضعیت نظام وظیفه آقایان می‌باشد.
5- فرم تکمیل شده مخصوص معدل برای دانشجویان ترم آخر (که قبلا توسط معاونت آموزشی دانشگاه امضا و مهر شده است)
6- فرم تکمیل شده مربوط به سهمیه بومی برای پذیرفته شدگان این سهمیه

ب: مدارک مورد نیاز برای سهمیه رزمندگان و ایثارگران
1- اصل و کپی مدارک نشان‌دهنده وضعیت داوطلب جهت استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران