تاریخ : دوشنبه 21 شهريور 1401

نشست مشترک معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه و دانشگاه علوم پزشکی تبریز

دانشکده علوم پزشکی مراغه آمادگی کامل در همکاری و میزبانی رویدادهای مختلف فرهنگی و ورزشی حوزه دانشجویی در منطقه شمالغرب کشور را دارد.
به گزارش مفدا مراغه ، دکتر علی احسانی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این نشست ضمن تاکید بر انتقال تجارب مدیریتی و هم افزایی دانشگاه‌های مستقر در منطقه گفت: نقطه عطف ترویج و تعمیق برنامه های فرهنگی و ورزشی دانشجویان است. وی افزود این نوع همکاری ها کمک بسیاری در راستای برگزاری با کیفیت تر برنامه های مختلف فرهنگی ورزشی ودانشجویی خواهد داشت.

ایشان همچنین خاطر نشان کرد: دانشکده ی علوم پزشکی مراغه آماده است تا در برگزاری مسابقات ورزشی و برنامه های فرهنگی و اردو های جهادی و سایر برنامه های مذهبی و فرهنگی که در فضای دانشگاهی،در سطوح کلان برگزار می شود با دانشگاه علوم پزشکی تبریز همکاری کامل داشته و حتی آمادگی میزبانی این برنامه هارا نیز دارد.
عابدالهی معاون فرهنگی، دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن اعلام آمادگی بر اشتراک امکانات ورزشی و ظرفیت های فرهنگی با دانشکده علوم پزشکی مراغه ،گفت:دانشگاه علوم پزشکی تبریز آماده ی همکاری در حوزه های فرهنگی و ورزشی با دانشکده ی علوم پزشکی مراغه می باشد.

• در دوشنبه 21 شهريور 1401
  • در دوشنبه 21 شهريور 1401