تاریخ : دوشنبه 21 شهريور 1401

نشست مشترک معاون آموزشی ، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با مدیر پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

نشست مشترک معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی و مدیر آموزش و تحقیقات دانشکده علوم پزشکی مراغه با مدیر پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ، در این نشست دکتر احسانی با تاکید بر اینکه همکاری با دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای دانشکده علوم پزشکی مراغه بسیار مثمر ثمر خواهد بود افزود: دانشگاه علوم پزشکی تبریز به عنوان دانشگاه قطب، در حوزه ی پژوهشی جزو دانشگاه های سرآمد کشور می باشد و با توجه به اینکه دانشکده علوم پزشکی مراغه دارای اعضای هیئت علمی جوان، با انرژی و پرتلاش بوده که فارغ التحصیل دانشگاه های تراز اول کشور هستند، بنابراین ظرفیت های بسیاری در راستای تقویت و ارتقاء کیفیت و کمیت وضعیت پژوهشی دانشکده علوم پزشکی مراغه وجود دارد.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از پتانسیل ها و زیرساختهای پژوهشی مانند مراکز تحقیقاتی، آزمایشگاه مرکزی و کمیته های پژوهشی در قالب یک تفاهم نامه مشترک و در راستای هم افزایی و پیشبرد اهداف پژوهشی برای هردو دانشگاه موثر خواهد بود.
همچنین دکتر مقدس کیا مدیر آموزش و تحقیقات دانشکده علوم پزشکی مراغه به این نکته اشاره کرد و گفت: دانشکده علوم پزشکی مراغه با حدود ۵۴ نفر از اعضای هیات علمی جوان و پر انگیزه،تولید مقالات به ازای هر هئیت علمی حدود ۲.۹۴رشد داشته است که آمار قابل توجهی می باشد و با توجه به علاقه و انگیزه ی اعضای هیئت علمی افزایش بیشتر آن انتظار می رود.
دکتر محمد عطاپور،مدیر پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز بر ایجاد برنامه های مشترک تاکید کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز آماده است مراکز تحقیقات، آزمایشگاهی و مراکز آزمون ها را برای برنامه های مشترک و افزایش و بهبود کیفیت پژوهش هر دو دانشگاه در اختیار دانشکده علوم پزشکی مراغه قرار دهد.
وی به این نکته اشاره کرد و گفت :این همکاری باعث می‌شود هر دو دانشگاه از توان و انرژی و پتانسیل اعضای هیات علمی فعال و پر انگیزه بهره منده شده و بزودی شاهد رشد و ارتقاء هر دودانشگاه خواهیم بود.
  • در دوشنبه 21 شهريور 1401