تاریخ : يکشنبه 27 شهريور 1401

به مناسبت اربعین حسینی برگزار شد؛

اردوی جهادی و درمانی بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در مسیر پیاده روی حرم تا حرم

به مناسبت فراررسیدن اربعین حسینی  بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری کانون هلال احمر از جاماندگان اربعین که در پیاده روی حرم تا حرم شرکت کرده بودند ،با ارائه خدمات درمانی از زائران ابا عبدالله الحسین علیه السلام استقبال کردند.
به گزارش مفدا مراغه ، اردوی جهادی و درمانی دانشکده علوم پزشکی مراغه با هدف ارائه خدمات به زائران ابا عبدالله الحسین علیه الاسلام در مسیر پیاده روی زائران حرم تا حرم تدارک دیده شده بود.
و دانشجویان جا مانده از اربعین در قالب این اردوهای جهادی به زائران که با پای پیاده از مسیر امام زاده سید ابراهیم به سمت امام زاده چکان راهی شده بودند خدمات رفاهی و درمانی ارائه کردند.
دکتر علی احسانی معاون آموزشی ، پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در حاشیه برگزاری این اردوی جهادی گفت: برپایی موکب دانشکده علوم پزشکی مراغه در مسیر زائران پیاده روی حرم تا حرم موقعیتی بود که نصیب دانشکده علوم پزشکی مراغه شده است تا بتوانیم به مردمی که به نحوی می‌خواستند ارادت قلبی خود را به ابا عبدالله الحسین علیه السلام ثابت کنند، خدمات رفاهی و درمانی ارائه دهیم.
وی افزود:در این اردوی جهادی خدمات بهداشتی، درمانی و رفاهی به شکل کاملا رایگان در اختیار زائران قرار گرفت و پایش فشار خون ،پایش قند خون و تب سنجی به منظور خدمات رسانی به مردم نیازمند ارائه شد.
شایان ذکر است اردوهای جهادی بنا به فرمایشات مقام معظم رهبری در راستای استفاده از شور و نشاط انقلابی جوانان مستعد در پیشبرد اهداف مقدس جمهوری اسلامی است و مهم‌ترین رسالت و اهداف بسیج دانشجویی از برگزاری اردوی جهادی، تحقق بخشیدن به منویات مقام معظم رهبری، خودسازی و رفع محرومیت‌زدایی است.

• در يکشنبه 27 شهريور 1401