تاریخ : دوشنبه 11 مهر 1401

به مناسبت هفته دفاع مقدس؛

اردوی جهادی درمانی، آموزشی و فرهنگی توسط بسیج دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه

اردوی جهادی به مناسبت هفته دفاع مقدس ،در منطقه آغبلاغ سفلی از توابع کمتر برخوردار شهرستان مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه، اردوی جهادی یک روزه توسط بسیج دانشجویی و کانون هلال احمر دانشکده علوم پزشکی مراغه با ارائه خدمات رایگان پزشکی،مشاوره، غربالگری، توزیع دارو و پایش سلامت در منطقه کمتر برخوردار و بی بضاعت روستاهای آغبلاغ سفلی برگزار شد.
در این اردوی جهادی خدمات بهداشتی و درمانی به شکل کاملا رایگان در اختیار مردم روستای ورجوی قرار گرفت و ویزیت و مشاوره رایگان ، پایش فشار خون ،پایش قند خون و تب سنجی به منظور خدمات رسانی به مردم نیازمند این منطقه ارائه شد.
شایان ذکر است لوازم تحریر و لوازم بهداشت دهان و دندان بین کودکان توزیع شد و اصول بهداشتی و جلوگیری از بیماری‌های ویروسی با توزیع پمفلت آموزشی بین کودکان و نوجوانان آموزش داده شد.
گفتنی است یکی از برکات غیرقابل تردید شرکت در اردوهای جهادی، تغییر سبک زندگی به سمت و سویی است که دین ما واولیای الهی ما خواسته اند و به عبارت دیگر، اگر از رهگذر این اردوها، فرهنگ جهادی در کشور نهادینه شود و روحیه ایثار و از خودگذشتگی و کمک به همنوع ترویج شود، توسعه و پیشرفت حقیقی میسر می شود.
  • در دوشنبه 11 مهر 1401
  • در دوشنبه 11 مهر 1401