تاریخ : چهارشنبه 27 مهر 1401

برگزاری جلسه آشنایی با قوانین و مقررات انضباطی ویژه دانشجویان ورودی جدید

جلسه آشنایی با قوانین شورای انضباطی ویژه دانشجویان جدیدالورود در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ، جلسه آموزش قوانین شورای انضباطی و آموزشی ویژه دانشجویان ورودی نیمسال اول ۱۴۰۱ در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
در این جلسه در خصوص معرفی شورای انضباطی، اهداف، اعضای شورا، اختیارات و وظایف شورا و عناوین تخلفات مورد رسیدگی در شورای انضباطی مطالبی به دانشجویان ورودی جدید ارائه شد.
دکتر پرویز واحدی دبیر شورای انضباطی دانشکده علوم پزشکی مراغه در این نشست در مورد اهمیت رعایت انضباط در محیط آموزشی گفت: پاسداری از جایگاه رفیع دانشگاه و کمک به سالم نگهداشتن محیط‌های آموزشی و پژوهشی و تأمین حقوق عمومی دانشگاهیان ، از طریق ترغیب دانشجویان به حفظ کرامت دانشجویی و مقابله با بی نظمی ، هنجار شکنی و نادیده گرفتن حقوق فردی و اجتماعی دیگران از اهداف مهمی محسوب می شوند که کمیته‌های انضباطی در راستای کمک به تحقق آنها تشکیل می‌گردد .
وی در ادامه افزود: شورای انضباطی به عنوان نهادی حساس در مجموعه دانشگاه ، موظف است که ضمن انجام مسؤ لیت خود در رسیدگی به تخطی دانشجویان از منش دانشجویی و اخلاق متعالی ، وظایف اساسی دانشگاه در راستای رشد استعدادهای دانشجویان و تقویت روحیه استقلال و اعتماد به نفس در آنان را مد نظر داشته و ازهرگونه برخوردی که موجبات تحقیر و توهین به دانشجو را فراهم می کند ، اجتناب ورزد .

ایشان در ادامه نکات مهم آیین نامه و شیوه نامه انضباطی را برای دانشجویان حاضر بیان و از همه دانشجویان دعوت کرد تا با مطالعه آئین نامه و شیوه نامه انضباطی که در سایت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه بارگزاری شده را مطالعه کنند تا در طول تحصیل حدود و اختیارات دانشجویی خود را بیشتر درک کرده و از بروز هرگونه آسیب جلوگیری کنند.
  • در چهارشنبه 27 مهر 1401
  • در چهارشنبه 27 مهر 1401