تاریخ : چهارشنبه 27 مهر 1401
کد 1523

توسط انجمن علمی تغذیه و صنایع غذایی؛

مراسم توجیهی ویژه دانشجویان جدیدالورود رشته تغذیه و صنایع غذایی

جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود رشته تغذیه و صنایع غذایی با حضور اساتید گروه در معاونت آموزشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ،جلسه توجیهی دانشجویانجدیدالورود رشته تغذیه و صنایع غذایی با همکاری انجمن علمی دانشجویی تغذیه و صنایع غذایی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
هدف از تشکیل این جلسه، آشنایی با دانشجویان نو ورود و ایجاد انگیزه در آنها به منظور بهره گیری هر چه بیشتر از پتانسیل های گروه و دانشکده به منظور شکوفایی استعداد ها و توانمندی هایشان در طول تحصیل و ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر بود.
دکتر احسان مقدس کیا مدیر آموزش و تحقیقات در این نشست ضمن عرض خیرمقدم و خوشامدگویی خدمت دانشجویان جدیدالورود گفت: هدف کلی آموزش رشته های علوم پزشکی ، تربیت افرادی است که قادر باشند به عنوان عضوی از تیم سلامت به ارائه خدمات مراقبتی و بهداشتی، آموزشی ، پژوهشی، مشاوره ای، مدیریتی و حمایتی و توانبخشی جهت تأمین، حفظ و ارتقاء سالمت فرد، خانواده و جامعه بپردازد و با کسب توانائی های حرفه ای و بهره مندی از دانش روز خدمات مورد نیاز بهداشتی، مراقبتی مقرون به صرفه را در بالاترین سطح استاندارد جهت تأمین، حفظ و ارتقاء سالمت جامعه بتواند ارائه دهد .
وی گفت: شما برای تحصیل در این دانشکده زحمات و هزینه های زیادی را متقبل شده اید و امیدوارم حضور در دانشگاه فصل جدیدی را در زندگی شما رقم بزند و پیشنهاد می کنم از این فرصت که ممکن است در آینده برای شما تکرار نشود بهترین استفاده را ببرید تا پس از پایان تحصیلاتتان، اندوخته ارزشمندی از دانش و مهارت را برای خود ذخیره کرده باشید.

دکتر لاله پیاهو مدیر گروه رشته تغذیه و صنایع غذایی در این نشست پس از ارائه توضیحات در خصوص آینده شغلی دانشجویان و اهمیت یادگیری کارامد و اصولی، به منظور آشنایی هر چه بیشتر آنها با آیین نامه ها و فرصت ها مختلفی که دانشجویان می‌توانند در طول دوره تحصیل خود از آنها بهره مند شوند مطالبی عنوان کرد.



 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 27 مهر 1401
  • ساعت 01
  • توسط روابط عمومی معاونت اموزشی
  • تعداد بازدید 221
  • ویرایش شده
  • در ***
  • ساعت --
  • توسط
نظرات شما
captcha refresh