Fa
/
En
شنبه 3 آذر 1403
صفحه اصلی
معاونت آموزشی و پژوهشی
معاونت تحقیقات و فناوری
مراکز آموزشی و درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیرالمومنین
بیمارستان بوعلی سینا
مراکز تحقیقاتی
مرکز تحقیقات گیاهان دارویی
مرکز تحقیقات مدیریت سلامت مبتنی بر شواهد
دانشکدهها
دانشکده پزشکی
میز خدمت الکترونیک
نقشه سایت
شماره تلفنهای معاونت آموزشی
معاونت آموزشی پژوهشی
معرفی معاونت
معرفی معاون
برنامه راهبردی معاونت
شرح وظایف معاون
مسئول دفتر
مدیریت آموزشی
مدیر آموزش
اداره آموزش
اداره تحصیلات تکمیلی
اداره دانشآموختگان
گروه های آموزشی
راهنمای کار با سامانههای آموزش مجازی
مدیریت دانشجویی و فرهنگی
امور هیئت علمی
کتابخانه مرکزی
وبسایت کتابخانه دیجیتال
وبسایت کتابخانه مرکزی
وبسایت علم سنجی
اداره کتب و انتشارات
مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی (EDC)
مدیریت آموزش مداوم پزشکی
شورای انضباطی
ستاد شاهد و ایثارگر
مرکز مشاوره دانشجویی
سامانه های وزارت بهداشت
راهنمای جستجو در سایت
تاریخ :
چهارشنبه 27 مهر 1401
کد
1523
توسط انجمن علمی تغذیه و صنایع غذایی؛
مراسم توجیهی ویژه دانشجویان جدیدالورود رشته تغذیه و صنایع غذایی
جلسه توجیهی دانشجویان جدیدالورود رشته تغذیه و صنایع غذایی با حضور اساتید گروه در معاونت آموزشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه ،جلسه توجیهی دانشجویانجدیدالورود رشته تغذیه و صنایع غذایی با همکاری انجمن علمی دانشجویی تغذیه و صنایع غذایی در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.
هدف از تشکیل این جلسه، آشنایی با دانشجویان نو ورود و ایجاد انگیزه در آنها به منظور بهره گیری هر چه بیشتر از پتانسیل های گروه و دانشکده به منظور شکوفایی استعداد ها و توانمندی هایشان در طول تحصیل و ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر بود.
دکتر احسان مقدس کیا مدیر آموزش و تحقیقات در این نشست ضمن عرض خیرمقدم و خوشامدگویی خدمت دانشجویان جدیدالورود گفت: هدف کلی آموزش رشته های علوم پزشکی ، تربیت افرادی است که قادر باشند به عنوان عضوی از تیم سلامت به ارائه خدمات مراقبتی و بهداشتی، آموزشی ، پژوهشی، مشاوره ای، مدیریتی و حمایتی و توانبخشی جهت تأمین، حفظ و ارتقاء سالمت فرد، خانواده و جامعه بپردازد و با کسب توانائی های حرفه ای و بهره مندی از دانش روز خدمات مورد نیاز بهداشتی، مراقبتی مقرون به صرفه را در بالاترین سطح استاندارد جهت تأمین، حفظ و ارتقاء سالمت جامعه بتواند ارائه دهد .
وی گفت: شما برای تحصیل در این دانشکده زحمات و هزینه های زیادی را متقبل شده اید و امیدوارم حضور در دانشگاه فصل جدیدی را در زندگی شما رقم بزند و پیشنهاد می کنم از این فرصت که ممکن است در آینده برای شما تکرار نشود بهترین استفاده را ببرید تا پس از پایان تحصیلاتتان، اندوخته ارزشمندی از دانش و مهارت را برای خود ذخیره کرده باشید.
دکتر لاله پیاهو مدیر گروه رشته تغذیه و صنایع غذایی در این نشست پس از ارائه توضیحات در خصوص آینده شغلی دانشجویان و اهمیت یادگیری کارامد و اصولی، به منظور آشنایی هر چه بیشتر آنها با آیین نامه ها و فرصت ها مختلفی که دانشجویان میتوانند در طول دوره تحصیل خود از آنها بهره مند شوند مطالبی عنوان کرد.
نوشته شده
در
چهارشنبه 27 مهر 1401
ساعت
01
توسط
روابط عمومی معاونت اموزشی
تعداد بازدید
224
ویرایش شده
در
***
ساعت
--
توسط
نظرات شما
نام
نام خانوادگی
ایمیل
کد امنیتی
نظر خود را درباره این مطلب بیان بفرمائید
لطفا صبر کنید...
برچسب ها
صنایع غذایی
رشته تغذیه
جلسه توجیهی دانشجویان