تاریخ : چهارشنبه 27 مهر 1401

اولین جلسه ی آشنایی همتایاران سلامت روان با فعالیت های مشاوره‌ای

اولین جلسه‌ی مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه در سال تحصیلی جدید با همتایاران سلامت روان جهت آشنایی با اهداف کانون همتایاران برگزار شد.

به گزارش مفدا مراغه ،در راستای اجرای سیاست‌های کلی سلامت، ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری "طرح همتایاران" مبنی بر افزایش آگاهی، مسؤلیت‌پذیری، توانمندی و مشارکت ساختارمند و فعالانه فرد، خانواده و جامعه در تامین، حفظ و ارتقاء سلامت با استفاده از ظرفیت نهادها و سازمان‌های فرهنگی شکل گرفت.

نوشین رضایی کارشناس مرکز مشاوره و سلامت روان دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه با بیان فعالیت ها و وظایف همتایاران و اهداف اداره ی مشاوره از همتایاران خواست که رویکردها و ایده های خود را برای آشنایی بیشتر دانشجویان با اداره ی مشاوره، تشخیص افراد نیازمند کمک های مشاوره ای و انجام هرچه بهتر فعالیت ها بیان کنند.

در این جلسه ضمن معرفی همتایاران جدید، آیین‌نامه همتایاران سلامت روان دانشکده تشریح و اهداف مدنظر شفاف‌سازی شد.

شایان ذکر است هدف از تشکیل این جلسه فعال‌سازی رفتاری همتایاران و تقویت برنامه‌های مشارکتی برای رفع یا کاهش آسیب‌های اجتماعی بوده است.

• در چهارشنبه 27 مهر 1401